Lillelundvej 30, 7400 Herning
97 12 60 40 / 23 26 62 68
herning@skorstensfejeren.dk

Ventilationsrens

Ventilationsrens i Herning og resten af Midtjylland

Et velfungerende og renset ventilationsanlæg er utrolig vigtigt for din bolig. 

Hos Skorstensfejer Ivan V. Iversen har vi mange års erfaring med ventilationsrens omkring Herning og resten af Midtjylland. Vi er dine erfarne erhvervsfolk, der kan hjælpe til med ventilationsrens for både private, erhverv, hospitaler, boligforeninger, restauranter og diverse andre bygninger.

Den indvendige side af ventilationskanalen er en del af det rum, som vi opholder os i, så et velfungerende ventilationsanlæg er en nødvendighed for alle bygninger for at bevare et sundt indeklima for både menneskerne og bygningen.

Problemer med ventilationen

Hvis ventilationsanlægget er snavset eller fungerer dårligt, kan det give ubehagelige konsekvenser for menneskerne, der opholder sig i bygningen. Man kan få symptomer som hovedpine, træthed, svimmelhed, muskelsmerter og irritation i øjne, næse og svælg. Der kan desuden samle sig mikroorganismer, bakterier og støv i ventilationskanalerne, som kan give risiko for udvikling af allergi og andre lidelser.

Formålet ved at have et ventilationsanlæg er at skaffe rent luft, men hvis det ikke holdes rent, har det den modsatte effekt.

Foruden den menneskelige faktor så kan et beskidt ventilationsanlæg forårsage skade på bygningen. Træværket kan danne råd og svamp, og murværket kan blive jordslået og danne alger.

Hvorfor foretage ventilationsrens?

Det er altså vigtigt at foretage ventilationsrens for at forbedre indeklimaet til gode for både menneskerne og bygningen. Ved at have et rent og fint ventilationsanlæg øger du også anlæggets levetid, og du kan spare penge på at energiforbruget vil blive lavere. 

Der er altså en lang række fordele ved at foretage ventilationsrens, bla. filteret får en længere levetid og på sigt vil det kunne spare dig for meget gene og ekstra omkostninger.

For mere information om vores ventilationsrens eller et uforpligtende tilbud kan du sende en besked til os direkte fra hjemmesiden eller kontakte os på mobil 23 26 62 68 eller e-mail herning@skorstensfejeren.dk.