Ventilationsrens

Rensning af ventilations- og genvexanlæg

Et velfungerende og renset ventilations- eller genvex anlæg er utrolig vigtigt for din bolig.

Hos Skorstensfejer Herning Midt ApS har vi mange års erfaring med rens af ventilations- og genvexanlæg omkring Herning og i resten af Midtjylland. Vi er dine erfarne erhvervsfolk, der kan hjælpe med ventilationsrens for både private, erhverv, hospitaler, boligforeninger, restauranter og diverse andre bygninger.

Den indvendige side af ventilationskanalen er en del af det rum, som vi opholder os i, så et velfungerende ventilationsanlæg er en nødvendighed i alle bygninger for at bevare et sundt indeklima. Dette gælder for både 

Hvorfor foretage ventilationsrens?

Hvis ventilations- eller genvexanlægget er snavset eller fungerer dårligt, kan det give ubehagelige konsekvenser for dem, der opholder sig i bygningen. Man kan få symptomer som hovedpine, træthed, svimmelhed, muskelsmerter og irritation i øjne, næse og svælg. Der kan desuden samle sig mikroorganismer, bakterier og støv i ventilationskanalerne, som kan give risiko for udvikling af allergi og andre lidelser.

Formålet ved at have et ventilationsanlæg er at skaffe rent luft, men hvis det ikke holdes rent, har det den modsatte effekt.

Foruden den menneskelige faktor så kan et beskidt ventilationsanlæg forårsage skade på bygningen. Træværket kan danne råd og svamp, og murværket kan blive jordslået og danne alger.

Det er derfor vigtigt at foretage ventilationsrens for at forbedre indeklimaet, minimere gener og passe på bygningen. Ved at have et rent og fint ventilationsanlæg øger du også anlæggets levetid, får et lavere energiforbrug og sparer en masse ekstra omkostninger.

Herunder ses et ventilationsrør før og efter rensning.

Skorstensfejer rensning af ventilation
Rensning af ventilation

Rens af luft til luft varmepumper

Vi udfører både rens og eftersyn af luft til luft varmepumper i hele Midtjylland. For at systemet fungerer optimalt bør filteret til luft til luft varmepumpen renses minimum én gang årligt. Rens, vedligeholde og eftersyn af anlægget sørger for, at din luft til luft varmepumpe fortsætter med at være effektiv og økonomisk. 

For alle varmepumper gælder det dog, at jævnlig rens og vedligehold sikrer, at pumpen fungerer, som den skal. Jo bedre dit anlæg fungerer, jo lavere en varmeregning får du.

Kontakt os for at høre mere om ventilationsrens

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om ventilationsrens eller få et uforpligtende tilbud. Vi hjælper dig naturligvis altid med at finde en løsning, der passer til netop dit ventilationsanlæg.

Kontakt os her eller ring til os på telefon 97 12 60 40.