Skorstensrenovering

Renovering af skorstene

Hos Skorstensfejer Herning Midt udfører vi også skorstensrenovering med mange års erfaring. Vi er eksperter i renovation af skorstene og kedelrensning. Gennem en lang årrække har vi haft mange opgaver omkring Herning og i resten af Midtjylland, der har krævet forskellige former for renovation af skorstene.

Fordele ved skorstensrenovering

Ved at renovere din skorsten kan vi sørge for, at fyret/ildstedet ikke bruger unødig energi og varme på at opvarme skorstenen. Er din skorsten ikke renoveret, vil varmen nemlig først gå til at varme den store og kolde skorsten op, så varmen ikke spredes i huset. Det er især en fordel af få renoveret skorstenen, hvis du har en nyere brændeovn eller pejs, men en ældre skorsten.

Vi tilbyder tre forskellige former for skorstensrenovering: stålforing, Isokern-foring eller Isodor-foring. Med en Isodor-foring indsætter vi ”en ny skorsten i skorstenen” i form af en Isodor , hvilket er med til at holde murværket tørt. Med et tørt murværk kan skader fra fugt og løbesod i skorstenen undgås. Dette kan på sigt spare dig for meget gene og mange ekstra omkostninger.

Der er altså en lang række fordele ved at få foretaget en skorstensrenovering, og du kan betragte det, som en investering, da du på sigt sparer penge og får mere ud af dit fyr/ildsted.

Vi tager selvfølgelig et kig på din skorsten og vurderer hvilken renoveringsmetode, der er bedst til netop din skorsten.

Professionel renovering af din skorsten

Vi er eksperter inden for skorstensrenovering og kan give dig et professionelt resultat til konkurrencedygtige priser. Vi kan også være behjælpelige med en professionel og effektiv kedelrensning samt rensning af kedelrør og lignende.

Kontakt os for at høre mere om skorstensrenovering

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om skorstensrenovering og kedelrensning eller få uforpligtende tilbud. Vi hjælper dig naturligvis altid med at finde en løsning, der passer til netop dit behov.

Kontakt os her eller ring til os på telefon 97 12 60 40.