Lillelundvej 30, 7400 Herning
97 12 60 40 / 23 26 62 68
herning@skorstensfejeren.dk

Skorstensrenovering

Skorstensrenovering udføres med mange års erfaring

Vi er også eksperter i skorstensrenovering og kedelrensning, og har igennem en lang årrække haft mange opgaver omkring Herning og Midtjylland, der har krævet renovering af skorstene.

Mange fordele med en renovering

Ved at renovere din skorsten kan vi sørge for, at fyret/ildstedet ikke burger unødig energi og varme på at opvarme skorstenen. Er din skorsten ikke renoveret, vil varmen nemlig først gå til at varme den store kolde skorsten op, så varmen ikke spredes i huset.

Når vi foretager en skorstensrenovering indsætter vi ”en ny skorsten i skorstenen” i form af en Isodor, hvilket er med til at holde murværket tørt. Med et tørt murværk kan skader fra fugt og løbesod i skorstenen undgås. Dette kan på sigt spare dig for meget ekstra gene og ekstra omkostninger.

FORETAG EN PROFESSIONEL SKORSTENSRENOVERING

Der er altså en lang række fordele ved at foretage en skorstensrenovering, og du kan betragte det lidt som en investering, da fordelene på sigt vil kunne spare dig for ekstra gene og omkostninger.

Vi er eksperter inden for skorstensrenovering og kan give dig et professionelt resultat til konkurrencedygtige priser. Vi kan også være behjælpelige med en professionel og effektiv kedelrensning samt rensning af kedelrør og lign.

For at lære mere om skorstensrenovering eller en kedelrensning, kan du få et uforpligtende tilbud ved at sende en besked til os direkte fra hjemmesiden eller kontakte os på mobil 23 26 62 68 eller e-mail herning@skorstensfejeren.dk.