Skorstensfejning

Lovpligtig rensning af skorsten

I Danmark har du pligt til at få din skorsten renset og efterset minimum én gang om året.

Ved jævnligt at holde din skorsten ren og velholdt, kan du også forbedre luften i din bolig, og det mindsker desuden risikoen for brand.

Skorstene har nemlig tidligere været årsag til mange brande i Danmark, så for at sikre din bolig mod brand er det vigtigt jævnligt at få din skorsten renset og efterset af en skorstensfejer.

Vi er et garvet og erfarent team af skorstensfejere, der med vores kompetencer og konkurrencedygtige priser er klar til at hjælpe dig med alle opgaver vedrørende din skorsten.

Din skorstensfejer i Midtjylland

Vi er et veletableret firma, der har mere end 35 års erfaring med rensning og vedligeholdelse af skorstene. Vores mange års erfaring og imødekommende personale er din garanti for at få et tilfredsstillende resultat. Som skorstensfejer ved vi nemlig præcis, hvordan tingene skal gøres, når det kommer til rensning af enhver skorsten.

Hos Skorstensfejer Herning Midt ApS foretager vi blandt andet det årlige lovpligtige eftersyn, men vi kan også hjælpe med meget andet. Vi kan renovere og vedligeholde din skorstenforbedre ventilationen og foretage brandtilsyn af din bolig, afprøve og måle husets fyringsanlæg, godkende nye og ombyggede skorstene, beregne om det kan svare sig at skifte til et andet fyr og meget andet.

Kontakt os for at høre mere om skorstensfejning

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om skorstensfejning eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Vi hjælper dig naturligvis altid med at finde en løsning, der passer til netop din skorsten.

Kontakt os her eller ring til os på telefon 97 12 60 40.