Om Os

Står du og mangler en skorstensfejer, der kan sørge for, at din skorsten er ren og altid fungerer, som den skal? Så kan du roligt kontakte Skorstensfejer Herning Midt ApS.

 

Skorstensfejer Herning Midt ApS er en autoriseret skorstensfejer, der er medlem af Skorstensfejerlauget – en brancheorganisation for skorstensfejermestre i Danmark. Vi er derfor tilsluttet branchens kvalitetssikring, hvilket er din garanti for godt håndværk.

 

Vi ligger i Herning, Midtjylland, og vi varetager blandt andet skorstensfejning i den centrale del af Herning Kommune – og vi kan også varetage skorstensfejningen hos dig.

 

Virksomheden er ejet at skorstensfejermester Ivan Iversen og derudover er der to skorstensfejersvende, Martin Vanmann og Sebastian Løkke Andersen, samt en bogholder og administrativ medarbejder, Helle Erlandsen. Tilsammen har vi over 35 års erfaring inden for faget, hvilket sikrer vores kunder professionel rådgivning og udførelse af opgaverne.

 

Vi er passionerede omkring vores arbejde og vores fokus er på, at give kunden en god oplevelse og et veludført job.

Vi Tilbyder

 Hos Skorstensfejer Herning Midt ApS arbejder vi primært med lovpligtig skorstensfejning. Vi er et kvalitetsbevidst firma, der leverer professionelle resultater til den rette pris og samtidig gør vores del for, at kunden får en god og tilfredsstillende oplevelse.

Foruden skorstensfejning tilbyder vi også rensning af ventilationssystemer, rens af genvexanlæg, rens af luft til luft varmepumpe, brandtilsyn af din bolig, skorstensrenovering, afprøvning og måling af husets fyringsanlæg og meget andet.

Du kan altid kontakte os for at høre nærmere om vores arbejdsområde, og hvis det alligevel er tid til den lovpligtige skorstensfejning, kan vi slå projekterne sammen og hurtigt få overstået de huslige gøremål, der måske er blevet udskudt.

Vores erfaring er bred, og vi elsker at hjælpe vores kunder mod et renere og mere sikkert hus.

Vi indfrier vores kunders forventninger og overholder alle de aftalte betingelser og deadlines. Vi bestræber os på, at et job udført af os, kræver minimalt arbejde og ingen frustration fra din side, og vores vigtigste mål er at have tilfredse kunder.

Autoriseret og Erfaren Skorstensfejer

Skorstensfejer Herning Midt ApS har 35 års erfaring med skorstensfejning og et imødekommende personale. Dette er din garanti for at få et tilfredsstillende resultat og en god oplevelse med vores firma.

 

Vi møder altid på arbejde med en veloplagt og positiv indstilling, så du bliver mødt med et smil, både når skorstensfejerne møder op for at rense din skorsten, men også når du ringer for at lave en aftale.

 

Al vores personale er professionelt uddannet, og vi har tilsammen 35 års erfaring inden for branchen. Vi følger med udviklingen og holder os opdateret på den seneste lovgivning og de nyeste teknikker inden for skorstensfejerfaget. Gennem kurser og efteruddannelse sørger vi for fortsat at specialisere og dygtiggøre os inden for vores fag, så vi altid kan rådgive vores kunder om gældende lovkrav og udføre arbejdet ved brug af de mest effektive metoder.

 

Skorstensfejning er lovpligtigt, men det behøver ikke at være en træls pligt. Brug vores service og få en positiv oplevelse fra start til slut. Du er altid velkommen til at kontakte os for flere oplysninger, og hvis det alligevel er ved at være tid til skorstensfejningen, kan du altid høre, om vi kan få styr på dine andre problemer af samme omgang.

Ivan Iversen

Ivan V. Iversen

Skorstensfejermester