Lillelundvej 30, 7400 Herning
97 12 60 40 / 23 26 62 68
herning@skorstensfejeren.dk

Isodor

Renover din skorsten med Isodor

Gør din gamle skorsten som ny igen. Hos Skorstensfejer Ivan V. Iversen arbejder vi med en metode, der hedder Isodor. Ved at renovere din skorsten med Isodor, kan vi tilpasse din nuværende gamle skorsten til nutidens krav uden at skulle ombygge hele skorstenen.

Hvad er Isodor?

Firmaet Isodor er specialister inden for skorstene. De har med deres ekspertise udviklet en metode, der gør at man kan renovere din nuværende skorsten let og billigt, så den lever op til nutidens krav og love.

Når vi arbejder med Isodor-metoden sendes en såkaldt støbegranat ned igennem skorstenen og renoverer din nuværende skorsten ved hjælp af letbeton.

Under processen indstilles støbegranaten til den rette diameter og sørger for at sende vibrationer igennem letbetonen, som sikrer et holdbart resultat med en glat overflade, som lever op til dagens standarder.

Mange forskellige fordele

En af fordelene ved at foretage en renovering med Isodor er, at du kan spare mange penge, da du ikke behøver at ombygge hele skorstenen, men blot kan støbe indeni din nuværende skorsten.

Desuden sikrer Isodor mod løbesod og kondensvand i skorstenen, så du kan forebygge og undgå fremtidige fugtskader.

Du får med en Isodor-behandling en bedre brændselsøkonomi og får altså mere varme for pengene. Derudover giver denne behandling en stærk og glat overflade i skorstenen, så røgtemperaturen stiger. Dette gør også, at skorstenen generelt bliver stærkere og vil derfor kræve mindre fremtidig vedligeholdelse.

Vi kan komme ud til dig i hele området omkring Herning og Midtjylland for at give mere information eller et uforpligtende tilbud omkring renoveringer med Isodor. Ellers bedes du sende en besked til os direkte fra hjemmesiden eller kontakte os på mobil 23 26 62 68 eller e-mail herning@skorstensfejeren.dk for at få mere information.

Se prisliste på Isodor