Skorstensrenovering

Renovering af skorstene

Hos Skorstensfejer Midtjylland udfører vi også skorstensrenovering med mange års erfaring. Vi er eksperter i renovation af skorstene og kedelrensning. Gennem en lang årrække har vi haft mange opgaver omkring Herning og i resten af Midtjylland, der har krævet forskellige former for renovation af skorstene.

Fordele med skorstensrenovering

Ved at renovere din skorsten kan vi sørge for, at fyret/ildstedet ikke bruger unødig energi og varme på at opvarme skorstenen. Er din skorsten ikke renoveret, vil varmen nemlig først gå til at varme den store og kolde skorsten op, så varmen ikke spredes i huset.

Når vi foretager en skorstensrenovering indsætter vi ”en ny skorsten i skorstenen” i form af en Isodor , hvilket er med til at holde murværket tørt. Med et tørt murværk kan skader fra fugt og løbesod i skorstenen undgås. Dette kan på sigt spare dig for meget gene og mange ekstra omkostninger.

Der er altså en lang række fordele ved at få foretaget en skorstensrenovering, og du kan betragte det, som en investering, da du på sigt sparer penge og får mere ud af dit dyr/ildsted.

Professionel renovering af din skorsten

Vi er eksperter inden for skorstensrenovering og kan give dig et professionelt resultat til konkurrencedygtige priser. Vi kan også være behjælpelige med en professionel og effektiv kedelrensning samt rensning af kedelrør og li

Kontakt os for at høre mere om skorstensfejning

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om skorstensrenovering og kedekrensning eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Vi hjælper dig naturligvis altid med at finde en løsning, der passer til netop din skorsten.

Kontakt os her eller ring til os på telefon 97 12 60 40.