Ventilationsrens

Rensning af ventilationsanlæg

Et velfungerende og renset ventilationsanlæg er utrolig vigtigt for din bolig.

Hos Skorstensfejer Midtjylland har vi mange års erfaring med ventilationsrens omkring Herning og resten af Midtjylland. Vi er dine erfarne erhvervsfolk, der kan hjælpe til med ventilationsrens for både private, erhverv, hospitaler, boligforeninger, restauranter og diverse andre bygninger.

Den indvendige side af ventilationskanalen er en del af det rum, som vi opholder os i, så et velfungerende ventilationsanlæg er en nødvendighed i alle bygninger for at bevare et sundt indeklima.

Hvorfor foretage ventilationsrens?

Hvis ventilationsanlægget er snavset eller fungerer dårligt, kan det give ubehagelige konsekvenser for dem, der opholder sig i bygningen. Man kan få symptomer som hovedpine, træthed, svimmelhed, muskelsmerter og irritation i øjne, næse og svælg. Der kan desuden samle sig mikroorganismer, bakterier og støv i ventilationskanalerne, som kan give risiko for udvikling af allergi og andre lidelser.

Formålet ved at have et ventilationsanlæg er at skaffe rent luft, men hvis det ikke holdes rent, har det den modsatte effekt.

Foruden den menneskelige faktor så kan et beskidt ventilationsanlæg forårsage skade på bygningen. Træværket kan danne råd og svamp, og murværket kan blive jordslået og danne alger.

Det er derfor vigtigt at foretage ventilationsrens for at forbedre indeklimaet, minimere gener og passe på bygningen. Ved at have et rent og fint ventilationsanlæg øger du også anlæggets levetid, får et lavere energiforbrug og sparer en masse ekstra omkostninger.

Rensning af ventilation beskidt

Ventilation før rens

Kontakt os for at høre mere om ventilationsrens

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om ventilationsrens eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Vi hjælper dig naturligvis altid med at finde en løsning, der passer til netop din skorsten.

Kontakt os her eller ring til os på telefon 97 12 60 40.

Rensning af ventilation ren

Ventilation efter rens